ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА ШОФЬОРА!

     Колко често Ви се е случвало да закъснеете за работа или среща по вина на бавния градски транспорт? А колко често Ви се е случвало да закъснеете за работа/среща само защото 2 минути преди да стигнете до спирката, автобусът/тролеят са минали през вашата спирка?

 

 

Е, време да спестите от вашите нерви и усилия! Вероятно се питате КАК?! Ето го и отговорът!

 

     Време е да станете активен шофьор и да сложите край на транспортните мъки! С обучението, което ние предлагаме на нашите кандидат-шофьори или личности, които вече имат теоретична и практическа подготовка, но им остава менталната нагласа, която е нужно да придобият преди да застанат самостоятелно зад волана и да бъдат спокойни на шофьорското място по пътищата на Република България и извън нея!

 

 

Предимствата да бъдеш шофьор:
– Не си зависим от обществен транспорт
– Бързо и лесно можеш да стигнеш от точка А до точка Б
– Спестяваш време, а времето е пари
– Имаш свобода да бъдеш навсякъде по света, по което и да е време от денонощието

 

 

 

     Едва ли 4 точки биха обобщили всичките предимства на това да бъдеш шофьор, разбира се това са само малка част от многото…!

 

Бъди по-подготвен и уверен шофьор

    Всичко, което един бъдещ и начинаещ шофьор трябва да знае събрано на едно място!

Темите в bgpsiholog.com са разработени на разбираем и достъпен език без излишна терминология и сложна информация. Всички курсисти постигат отлични резултати, защото затвърждават своите знания, придобиват увереност и мотивация да се развиват като личности и като шофьори.

 

 

ЗАЕДНО СЪЗДАВАМЕ ПО-ДОБРИ ШОФЬОРИ НА ПЪТЯ!

   Изкуството на шофиране на автомобила идва само с опита. Дори ако сте завърши курсове за управление с безупречни резултати и на изпита, и на курмуването, в реалния живот, на оживен и натоварен път, ще ви бъде трудно да управлявате вашия автомобил в началото. Ето защо повечето хора, които са получили шофьорска книжка предпочитат известно време да карат с опитен инструктор или доверено лице, който може да им сподели тайните на изкуството на шофиране и по този начин с времето и практиката ще придобият увереност в собствените си сили, знания и умения.

 

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА МЕЧТА РЕАЛНОСТ!

ВСИЧКО ТОВА Е ЗА ХОРАТА, КОИТО ИСКАТ ДА ПОСТИГАТ ПОВЕЧЕ В СВОЯ ЖИВОТ И НЕ СЕ ОТКАЗВАТ, ЗАРАДИ СВОИТЕ СТРАХОВЕ И ПРИТЕСНЕНИЯ!

ТЪРСИТЕ ЛИ НОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО?

Ето и едно от тях, което да Ви мотивира и амбицира –

опознайте изкуството да бъдеш шофьор!

БРАВО!

Вие приключихте първа част от онлайн тренинга

Моля, продължете към следващата част.