ОТЗИВИ

ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ ЗА СВОЯ ОНЛАЙН ПСИХОЛОГ

5/5

Напишете личен или анонимен коментар в сайта

От доста време имах нужда да говоря с психолог.Търсейки в интернет попаднах на д-р Георгиева и изпратих запитване.Останах приятно изненадана от бързата реакция.И така вече месец провеждам с нея сеанси .Много съм доволна от милото отношение и разбиране .За онлайн сеансите мога да кажа че са много удобни и практични.😊😊😊

Весела Г.

Супер сте ! Много съм доволна !!! Силно препоръчвам. Високо интелигентен човек , който си разбира и държи на работата си. Ще останете много доволни от избора си на психолог ! 😉

Много благодаря за това , че ми помагате. Много добре се чувствам така. Страшно много Ви благодаря за отношението! 
Пожелавам Ви много хора да се присъединят и да Ви потърсят , защото Вие наистина ще им помогнете и ще им покажете правилният път към успеха , щастието и бъдещето. Вие много добре се справяте ! Много успехи в личен и професионален план Ви пожелавам !!!!

Милена Тодорова

Безкрайнл мн харесвам вашата страница ...вашите публикации ...за Духовно личностно развитие....Мн сте полезни и Мн Благодаря че има такива хора като вас .....Обичам Ви

Невена Ковачева

Много ти благодаря, Геновева! Дано всичко, което казваш се случи и съвместната ни работа след време да остане минало на което се смеем, като се сетя в какво положение съм била! Благодаря ти, че те открих! Помагаш ми много! Днеска е един щастлив ден за мен! От сутринта съм заредена и щастлива! Дано все да е така

Валентина Кайрякова

Вече съм сигурна, че ви обичам. Предпрочитам да разгранича тренингите, просто ги премислям и ми се иска да се концентрирам  изцяло. Много ми помага за себеопознаване, преоткривам се и си отговарям на много въпроси, даже и наблюдавам разлика в реакцията ми в определени ситуации. Благодаря ви!! Остават ми още 4, 5 теми и заочвам с интелигентността. Супер сте!
Определено съм в правилната посока!
Радвам се, че се срещнах с вас, макар и под тази форма. Успех и благоденствие ви желая!

Христина Русинова

Благодаря за подкрепата и вниманието от ваша страна. Чрез вас осъзнах много неща за себе си! Много благодаря за разбирането и отношението което имате към мен !

Стефани Радева

Много подценен бизнес, определено. Всички се бутат към големите фирми, а за отношението и сървиса тук мога да кажа само едно - безупречно! Психоложката беше супер професионалистка, невероятно утчива и мила, помагаше и обясняваше внимателно, определено ще препоръчвам на всичките ми приятели и познати, с две ръце и два крака отсега нататък! Не се подлъгвайте по адреса и по-малкия ресурс, услугата е наистина на 100%. Мерси!

Виолин

горещо препоръчвам страхотни стe

Мария Петрова

Добре че те имам  благодаря ти за всичко което направи и правиш за мен със сигурност още много консултации ще имаме за да достигна резултат всичко най хубаво

Нуртен Хикмедова

Благодаря Ви за вниманието! Коментирам с дъщеря си доста от публикациите Ви! Те я карат да се поспре за малко и да помисли ! Това много ме радва! Благодаря Ви че Ви има ! Професионализмът Ви се осещат от далеч!

Галя Йонова

Благодаря Ви за подкрепата!

Таня Иванова

Удобно и полезно ми е с Вас! Още веднъж: Благодаря.

Десислава Зафирова

Вие знаете абсолютно всичко за мен. Наистина ми помогнах те много, просто много ви обичам и ценя. Вие донякъде ме променихте, благодаря!

Ани Стоянова

Благодаря Геновева помогна ми тези консултации бяха полезни 

Илиян Иванов

Много Ви благодаря, Геновева! Да сте все така вдъхновяваща и упора за много хора!

Виктория Чакърова

Впечатлена съм от автобиографията ви и ви поздравявам за ангажираността и мотивацията, работата и успехите ви. Възхищавам се на хората които имат цели и фокус,  развиват се и реализират, личностно и професионално, ангажирани са с проблемите на обществото и  допринасят, за да бъде света по добъро място. Поздравявям ви за иновативните методи на работа които използвате, за мен това е изключителна възможност и се надявам да намеря решения за моите проблеми с вашата помощ.

Десислава Петрова

Най-много ми хареса бързината на отговор от ваша страна. Доволна съм от тренинга за себепознание. Помогна ми да разбера неща за себе си, които не знаех до сега и ми помогна да се концентрирам върху слабите ми страни и да се опитам да ги подобра. До сега не съм участвала в онлайн тренинги и бих се включила и в друг Ваш курс на тема Емоционална интелигентност или нещо със справяне на емоциите и повишаване на самочувствието. Благодаря Ви!

Мирела Крумова

Здравейте, бих искала да оставя отзив и да остана анонимна. Отново Благодаря за терапията има ефект и то доста добър при мен.
Аз за себе си бях очарована от компетентното отношение, от подробното разкриване на истини за самата мен. Взех си поука от всичко. Тези истини бяха или пред очите ми или всъщност само ми бе нужно някой да ми догатне за тях.  Допадна ми този вид достъпност на услугата особено за ангажирани хора, но и на разстояние. Консултацията с професионалист като Вас дава добри резултати. Благодаря за всчко!

Б. Б.

Изключително доволна съм! Най-много ми хареса в тренингите формата на провеждане. Дава свобода за планиране на времето, което е най-удобно за всеки. Изключително полезен е в личен план. Начин за среща със себе си, както и формиране на нов поглед над нещата , себеопознаване и себеусъвършенстване. Бих се включила и в друг онлайн тренинг, процесът на себеоткриване не трябва да се прекъсва. Вече съм се насочила към Емоционалната интелигентност.

Благодаря Ви!!

Христина Русинова

Останах изключително доволна! Най-много ми хареса разнообразната литература! Имаше откъси от проучвания и изследвания на психолози и учени. Възможността да видя гл. точка на всеки един от тези хора, събрани в един тренинг, е безценна. Няма такова нещо, което не ми хареса или допадна в тренинга.Тренингът е невероятен - толкова точно назовава емоциите и чувствата, които аз изпитах, когато бях в депресивен период... Това ми помогна да осъзная, че далеч не съм единственият чове, който се е чувствал по този начин Това да знам, че е имало хора в подобни, а и по-сериозни и дълбоки депресивни състояния, и въпреки всичко са успяли да се преборят с тях, ме накара да се чувствам много по-добре емоционално, някак по-силна и същевременно по-малко самотна. Бих се включила в още тренинги.

Михаела Долбинска

наистина ми помагате благодаря много ако не бях те вие нямаше да живея но вие ми дадохте надежда за живот

Ели Петрова

Здравейте. 

Искам да ви кажа, че се чувствам малко по-добре. По-спокойна и не толкова виновна. 

Благодаря. 

Мисля, че Вашите консултации имат ефект! Доколкото разбирам трябва да се променя 

Поздрави!

Мариана Петрова

Консултациите ми се отразиха добре и ми помогнаха, бих искала да продължим. Изтеглих приложението, много ми харесва, поздравления!

Атина Докузанова

От сърце ви благодаря за безценните съвети и подкрепа, желая Ви здраве и пожелавам усмивките, които връщате на лицата ни да в пъти повече при Вас и при любимите Ви хора. Огромно БЛАГОДАРЯ за хъса, който ми дадохте!

Руска К.

Останах доволна от онлайн тренинга за себепознание, до сега не бях се включвала в курс, който е в онлайн формат. Започнах това пътуване, за да затвърдя мнението и самооценката си. Хареса ми най – много това, че резултатите са малко по – положителни от очакваните. Имах нужда да се погледна отстрани, това ми беше достатъчно полезно. Много интересни са тестовете с картинки, логическите задачи, бих предпочела такъв тип тестове пред обикновените. Хората не обичат да ги поучават, но пък обичат да учат нови неща, затова е приятно да четеш препоръката, като е в мн.ч. Задължително бих се включила и в друг онлайн тренинг на тема 'депресия'. 

Десислава Зафирова

Изключително съм ви благодарна, Геновева!! Определено ме мотивирахте, всеки ваш коментар е на място и точно както го усещам. Бих искала да си закупя тренинга, който ми предложихте и да го следвам ежедневно, така ще съм сигурна, че не пропускам ден без упражнения!

Яна Иванова

След поредна консултация с Вас се чувствам по - спокойна и по решителна и готова за промяна. Постигам го само и единствено с Вашата помощ. Благодаря Ви сърдечно за помощта. Искам промяна и ще постигна промяна, трудно, но не е невъзможно. Усещам, че започвам да се замислям повече над нещата не да действам толкова бързо. Харесва ми да разговарям с Вас за всякакви теми. Благодаря Ви наистина като цяло за всичко което ми казвате и обяснявате. Чувствам се по-спокойна като разговарям с Вас и това , че сте запозната с проблемите ми. В интерес на истината страшно ми е приятно да общувам с човек като Вас. Много се радвам, че Ви открих! Вие сте много високоинтелигентен човек, знаещ и можещ, голям позитивизъм виждам във Вас! Желание за работа и развитие. Много се радвам, че попаднах на Вас! За мен е удоволствие да имам за психолог точно Вас! Гордея се с хора като Вас!

Милена Тодорова

От сърце благодаря за вашето внимание!

Нона Марчина

Мнението ми за мобилното приложение е положително - има доста полезна информация, съответно неща, които всеки човек в каквото и положение да се намира може да научи. Харесват ми подбраните цитати, това, че има възможност за релаксираща музика и най-вече опцията "Причини и поводи за консултация" - информативна и лесно достъпна. Дизайна и структрурата на информацията ми допадат най-вече поради лекотата, с която мога да намеря различната вид информация. 🙂 

Румяна Тодорова

Геновева ми помогна в изключително тежък за мен момент - след загуба на близък човек, бях в сериозна двугодишна депресия, невиждаща смисъл в нищо, с инициативност равна на нула, тя ми помогна да намеря отново себе си и да осъзная важните за мен неща и да се мотивирам стъпка, по стъпка да върша първо ежедневните, после наложащите, а накрая и градивните неща и да върна живота си. Помощта ѝ беше безценна за мен, беше осъзнаване, беше подкрепа, беше тласък - към по-доброто ми аз. А днес - днес се наслаждавам на живота и всеки ден тайничко благодаря, че открих Геновева, защото ме е страх да си помисля какво щеше да стане ако продължавах да "потъвам", благодаря за крилете, благодаря за куража, безценна помощ, безценна!!!

Р. К.

Споделете с вашите приятели!