Правила и условия
С изтеглянето или използването на приложението тези условия автоматично ще се прилагат за вас – следователно трябва да сте сигурни, че ги прочетете внимателно, преди да използвате приложението. Нямате право да копирате или променяте приложението, която и да е част от приложението или търговските ни марки по какъвто и да е начин. Не е позволено да се опитвате да извлечете изходния код на приложението и също така не трябва да се опитвате да превеждате приложението на други езици или да правите производни версии. Самото приложение и всички търговски марки, авторски права, права върху база данни и други права на интелектуална собственост, свързани с него, все още принадлежат на Виолета Валентинова Джендова.

Виолета Валентинова Джендова се ангажира да гарантира, че приложението е възможно най-полезно и ефективно. Поради тази причина ние си запазваме правото да правим промени в приложението или да таксуваме услугите му по всяко време и по каквато и да е причина. Никога няма да ви таксуваме за приложението или неговите услуги, без да ви изясняваме точно за какво плащате.
Свържете се с мен
Ако имате някакви въпроси или предложения относно моята нашата Политика за поверителност, не се колебайте да се свържете с мен на vdzhen@gmail.com или + 359 895 943 866 .