Високи ли са таксите за психологически услуги?

Таксата се базира на образование, квалификация и опит, които психологът има, както и на постоянно поддържани и надграждани знания, умения, време, психическа енергия и ресурси, ангажираност и съпричастност, търпение и издръжливост, емпатия и грижа за хората, на които съдейства и помага. Психологът като професионалист ги съпровожда по пътя, който са избрали да извървят, за да бъдат здрави, балансирани, свободни, пълноценни и щастливи личности. Именно затова в bgpsiholog.com можете да откриете най-ниските такси, за да бъде достъпно до възможно най-много хора. Но помнете, високото качество тук е гарантирано, безкомпромисно и задължително!

Отнета ви е книжката, чака ви психотест...

Всеки ден около 50 шофьори остават без книжка и ако вие сте един от тях, това означава, че ви чака ПсихоТест. Това може да се случи и в нашата лицензирана психологическа лаборатория с доказан опит в гр. Варна! Ние сме едно от малкото места, на които можете да се явите събота или неделя, дори и в празнични дни. Запазете своя час. Клиентите ни споделят, че предпочитат да идват на психотест при нас, защото получават ясни инструкции и обяснения, коректно и професионално отношение. Можете да се убедите сами с обаждане на 0895061796.

ПсихоТест? Що е то?

Психологическото изследване представлява набор от методики, чрез които се прави оценка за състоянието на психологическите качества на изследваното лице. Изискванията за психологическа годност се отнасят до познавателната, психомоторната и личностната сфера на психиката. Те включват качествени и количествени критерии за годност. Всяко лице има право на три явявания на изследване за психологическа годност в рамките на 12 месеца. За въпроси и записвания се свържете с нас! Психологическите изследвания в нашата лаборатория Ви гарантират бърза процедура, сигурна, приятна и спокойна среда.

t1

Аз съм шофьор, трябва ли ми ПСИХОтест ?

Удостоверение за психологическа годност се издава след психологическо изследване на професионални водачи на МПС за категория С, категория D, превоз на пътници и товари, таксиметрова дейност и др., както за смяна на чуждестранна шофьорска книжка с българска, на председатели за изпитни комисии и лица с отнети книжки. Валидността е 3 години, а за шофьори над 65-годишна възраст е 1 година.

Щастливите хора винаги гледат към бъдещето

Нека започна с очевидното – лесно е да си щастлив, когато нещата вървят добре. Позитивните резултати обикновено повдигат настроението на хората, докато негативните емоции (като тревожност, страх и омраза), в повечето случаи са отражение на някакви неприятни събития и житейски трудности...

Успешни въпреки всичко

Ако сте имали „удоволствието“ да работите в компания с токсична фирмената култура, то много добре знаете колко трудно е да бъдете успешни, а понякога и само да оцелеете в една подобна среда. Истината е, че вие далеч не сте сами – много хора работят нещо, което обичат, но на място, което мразят... За да бъдете успешни: Начертайте ясни граници и се придържайте към тях; Фокусирайте се върху позитивните и градивни мисли; Изградете съюзи, връзки и партньорства.

Успехът е въпрос на навик

Ако мечтата за мигновен успех е единственият ви източник на вдъхновение и мотивация, единственото нещо, което ви кара да ставате сутрин от леглото и което влияе на всички решения, които взимате, то най-вероятно никога няма да бъдете успешни. Богатството, властта, уважението и добре изваяното тяло, всичко това е продукт на едно нещо – целенасочен, неспирен и последователен упорит труд!

По пътя към мечтите - 3 полезни занимания

Навярно вече сте прочели не една книга за развитие и самоусвършенстване, навярно вече вървите към някоя своя мечта. Така и трябва! Както пише Найджъл Кeмбърланд в книгата си „Не съжалявай за нищо”, нашата задача днес е да запълним пространството между етапа, в който се намираме и там, където искаме да се озовем.

Оптимизмът – най-добрият лек срещу стреса

Има нощи, в които заспивам преди главата ми да падне на възглавницата. Спомням си дните, в които пишех първата си книга, докато първото ми дете все още пълзеше по пода на домашния ни офис.Тези дни заедно със съпруга ми поддържаме нашия бизнес и дома ни, стараейки се непрекъснато да бъдем на разположение на нашите син и дъщеря...

Депресията – болезненото лице на тъгата и нещастието. Най-разпространената болест на душата!

При развитието на депресията негативните автоматични мисли стават все по-чести, като изтласкват рационалните мисли. Този процес се подпомага от развитието на изключително проникващото депресивно настроение. Така се оформя един порочен цикъл. От една страна, колкото по-депресивен става човек, толкова по-депресивни мисли има и по-силно им вярва. А от друга - колкото по-депресивни са мислите, и колкото повече им вярва, толкова по-депресивен става.

Как да научим детето на емоционална сръчност

Трудно е да гледаш безучастно нещастно дете. Без значение дали плаче за смъртта на домашния си любимец, или заради спукания балон, инстинктът ни говори да направим нещо, бързо и веднага. Да помогнем на детето отново да бъде щастливо може и да носи непосредствено удовлетворение и за родителя, и за хлапето, но не му помага в дългосрочен план.  

Най-важните аспекти на емоционалната интелигентност

От всички модерни видове интелигентност идеята за емоционалната е тази, която най-много завладява въображението на хората, пише Мениджър Нюз. Тя е комплекс от прояви на поведението, общуването с хората и интелекта, който е изключително ценен за всяко работно място, коментират психолозите.

Методи на психологическа помощ и подкрепа при скръб и безвъзвратна загуба. Как да се справим с мъката и да продължим напред въпреки всичко ?

Много мъчителни са загубите при раздяла, заминаване, сериозна промяна – при травматични преживявания, сериозно заболяване, остаряване, напускане на работа, местоживеене, напускане на семейството от порасналите деца и т.н. Най-тежката загуба е преживяването на смърт на близък човек.

Увереност – вътрешна хармония, баланс и енергия

Пътят към нашето собствено доволство (тук и сега) е свързан със способността ни да се отърсим от това, което е вече свършило и отминало, и от това, което не можем да контролираме. Хората сме може би уникални сред животните със способността си да мечтаем и фантазираме. И го правим постоянно. Ако не можете да контролирате себе си, няма да можете да контролирате своя живот и хората в него.. Живейте на момента – тук и сега!

Паническото разстройство е бичът на съвременното общество!

Паническото разстройство е ирационален страх или страх без видима причина, повод и основание. Човек губи способността си волево да управлява своето внимание, концентрация, дишане и емоции, изпитва ужас и се опитва да върне контрола над себе си и своето поведение. Според последните изследвания всеки 8-ми човек в света по някакъв начин се е сблъсквал с паническа атака и тревожност.

Защо алкохолизмът е болестно състояние?

Алкохолът е наркотик и алкохолизмът е също толкова вреден, колкото зависимостта от наркотиците! Лечението му е комплексно: съчетава медикаментозна терапия, психотерапия и социални действия. От голямо значение са и групите за взаимопомощ. Алкохолизмът е болест, при която човек се намира в състояние на физическа и психическа зависимост от алкохола. Тя води до промени в психиката, нарушено функциониране на обмяната на веществата и увреждане на много органи в организма. Алкохолната зависимост възниква обикновено при повече от 10-15 годишна злоупотреба при мъжете и доста по-бързо при жените и младите хора. Все повече хора страдат от алкохолна зависимост. Голяма част от тях не осъзнават, че имат проблеми с този порок.

ПСИХОСОМАТИКА – Болестните симптоми като емоционален и психологичен проблем

Психосоматика гласи, че болестите на тялото са първо болести на душата! Чувства и емоции заровени живи никога не умират! Те се манифестират на физическо ниво под формата на заболявания. Болестите са спътници на много от нас, периодично или през целия живот. Психо-соматичните разстройства не са отклонение от нормата, а пример за добре работещи защитни системи на нашия организъм.

 

   Споделете полезни, интересни и вдъхновяващи статии с вашите приятели!