Когато става дума за търсене на работа, вашата автобиография е от първостепенно значение! Направете CV-то си правилно и ще имате интервю за нула време, нооо направите ли го грешно, то може да получите постоянно отхвърляне желаната работа да е далечна и недостижима за вас цел. Всяка автобиография е различна и уникална, тъй като искате да покажете защо уменията, знанията и опита, които притежавате ви правят подходящи за позицията, за която кандидатствате в момента, но всички резюмета следват една и съща структура и принцип.

                                               Какво представлява автобиографията?

 

   Вашето резюме, кратко за автобиография, е личен маркетингов документ, който се използва за да се продадете на потенциални работодатели. То трябва да им разкаже за вас, вашата професионална история и вашите умения, способности и постижения. В крайна сметка трябва да подчертаете защо сте най-добрият човек за тази работа.

 

   Когато кандидатствате за работа, се изисква автобиография. В допълнение към Вашата автобиография, работодателите могат също да изискват мотивационно писмо и попълнен формуляр за кандидатстване.

   От ключово значение е да изпъкнете в тълпата от таланти, като покажете с какво се различавате от останалите и какво точно може да предложите на фирмата, което останалите кандидати не биха могли или поне не чак толкова задоволително и продуктивно. Тук от ключово значение е и добре съставената автобиография, която служи за презентиране и промотиране на вас самите като личности. 

   След заплащане на таксата, получавате на посочена от вас електронна поща материали за  курса. Този индивидуален тренинг няма за цел само да Ви се напише и предостави възможно най-добрата и перфектна за вас автобиография, а да ви насочи за правилното й написване, насоките и стъпките, които да следвате и принципите, които да спазвате и за в бъдеще.

 

   Таксата на услугата е 20 лв.

 

   Покажете на новите си работодатели най-добрата версия на себе си презентирана още в кандидатурата ви! Не стойте в сянката на възможностите и потенциала си, а се борете за собствените си успехи и постижения! Всичко е във вашите ръце!

 

   Не се колебайте, а се свържете с мен по всяко време и по всеки повод!

 

За да заявите поръчка

    Моля, изберете вид консултация:
    аудио разговорвидео разговорписмена консултация

    Моля, напишете името на тренинга, който сте избрали:

    Приемам и се съгласявам предоставените от мен лични данни да бъдат използвани и обработвани за целите на осъществяване на запитването.

       Споделете този тренинг, за да достигне до възможно най-много хора, които търсят нова работа и поле за изява!