ОТЗИВИ

ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО КАЗВАТ КЛИЕНТИТЕ ЗА СВОЯ ОНЛАЙН ПСИХОЛОГ

5/5

Напишете личен или анонимен коментар в сайта

Едва ли ще намеря подходящите думи за да опиша колко страхотен човек и голям професионалист е Геновева Георгиева. За кратко време успя да ми помогне да осъзная нещата, които толкова ми пречеха да водя спокоен и щастлив живот. С нетърпение очаквам всяка нейна консултация и с всяка една откривам все повече неща за себе си. Благодарение на нея успявам да контролирам гнева и да бъда по-спокойна. Знам, че с постоянство и търпение ще постигна наистина това, което ще ме направи по-спокоен, по-щастлив и по-уверен човек. Благодарна съм, че ми помогна и че, ще продължава да ми помага до като постигнем най-добрия резултат от трансформацията ми. Благодаря Ви Геновева, че сте до мен. Вие сте един невероятен човек. Бъдете жива и здрава и помагайте на всички нас, които имаме нужда от Вас.

 

В. Й.

Най-важното за Геновева е, че тя е много добър човек и изключителен професионалист. При нея се чувстваш топло и уютно. Излъчва спокойствие и сигурност. Умее да те предразположи, което те кара да се отпуснеш и да ѝ се довериш. Винаги те насочва в правилната посока и успява да подобри качеството ти на живот. За мен Геновева е специална, чувствам я като близка моя приятелка. Препоръките ми към нея са да се пази, да бъде здрава, за да помага на всички, които имат нужда от нея. Давам ѝ най-висока оценка. Горещо препоръчвам консултациите с Геновева Георгиева!

 

Татяна Цанкова

Ще започна от там,че преди да се срещна с Геновева аз не вярвах в психолозите.Вече може би 3 месеца ако не са и повече посещавам Геновева сина ми също изключително съм щастлива,че открих психолог като нея.Изключителен професионалист посветен на клиентите си и работата.Когато говоря с нея се чувствам изключително спокойна ,говоря с нея така все едно ,че я познавам от много години.Благодаря и много за това че помага на мен и сина ми.Геновева мога да кажа да продължаваш да помагаш на хората радвам се ,че те познавам и ти благодаря за всичко.Желая ти много успех!Винаги бъди така търпелива и усмихната 🌞🙂🌞

 

Даниела Стоичкова

Здравейте Геновева,

Благодаря ви за усилията и помощта която ни оказвате. Вие сте истински професионалист. Ето и с две думи моето мнение за работата ви, което можете да споделите на вашата уеб страница или където намерите за добре с рекламна цел. Надявам се това да помогне на много хора да се възползват от вашата професионална услуга и да ви се доверят изцяло.

С моята съпруга имаме определени различия и спорове от повече от седем години. Живеем в чужбина от 2001 година.

Решихме да се консултираме с психолог. Преди да открием Геновева сме били при 5 или повече нейни колеги от България и Канада с минимални резултати.

За първи път откакто търсим ключа към семейното щастие, ние имаме реална надежда и виждаме изход от лабиринта благодарение на Геновева. Тя успя да вникне в основите на нашите емоционални страдания по един много методичен начин за сравнително кратко време.

Чрез индивидуални и семейни консултации Геновева проникна в същността на нашия семеен конфликт и откри корените на неразбирателството. След близо 5 месеца усърдна работа ние започнахме да осъзнаваме грешките си, научихме се да се изслушваме и вникваме по-надълбоко в проблемите на партньора си а също така и как да прощаваме в името на семейството и щастието си.

Геновева е тактична, умее да изслушва и да дава своевременни насоки и ценни съвети. Тя е един истински професионалист на който може да се има пълно доверие. Дискретна е, точна и достатъчно гъвкава когато се налагаше да ни предложи часове.

Благодарим Ви Геновева,

Успех

 

Росен Колев

Геновева е много точна, професионална и винаги ме кара да се чувствам добре като неин клиент.

След всяка консултация ми олеква и се чувствам разбрана.

Потърсих психолог, защото имам проблеми с отношенията с родителите си. Мога да кажа, че ми помогна и съм ѝ благодарна.

Консултирала съм се и с друга психоложка, която ми е казвала подобни неща и съм се чувствала ужасно.

Това, което откроява Геновева е, че независимо колко е тежка темата, никога не съм се чувствала зле, а напротив.

Препоръчвам я на хора, които имат проблемни семейни отношения.

Diana Knuth

Геновева е изключителен психолог и аз съм безкрайно благодарна за нейната помощ и подкрепа. Използвала съм нейните услуги няколко пъти, особено в много тежки моменти в живота си.

Винаги съм получавала адекватно отношение и невероятни съвети и разбиране от нея.
Една от най-впечатляващите ми изживявания с Геновева беше по време на пандемията от Ковид-19, когато загубих близък човек и бях в тежък емоционален раздор. Тя беше там, за да ме подкрепи и помогне да се справя с голямото загуба, което ми помогна да преодолея тъгата и болката. С нейната помощ успях да приема загубата и да се справя със смесените емоции, които ме притискаха.
Геновева също така ми помогна и когато имах нервни изблици и проблеми със стреса. С нейните методи и подходи успях да науча как да се справям с нервността и да намеря баланс в ежедневието си. Тя ме насърчаваше да изследвам и разбирам корените на моите проблеми и да изградя здрави стратегии за справяне с тях.
Препоръчвам Геновева на всеки, който търси професионален и емпатичен психолог. Тя е изключително талантлива и притежава умението да създава сигурна и уютна обстановка, в която да изразим своите емоции и проблеми. Нейната подкрепа и разбиране са били от съществено значение за моя личен растеж и благополучие.

Николета Додова

От доста време имах нужда да говоря с психолог.Търсейки в интернет попаднах на д-р Георгиева и изпратих запитване.Останах приятно изненадана от бързата реакция.И така вече месец провеждам с нея сеанси .Много съм доволна от милото отношение и разбиране .За онлайн сеансите мога да кажа че са много удобни и практични.😊😊😊

 

Весела Г.

Супер сте ! Много съм доволна !!! Силно препоръчвам. Високо интелигентен човек , който си разбира и държи на работата си. Ще останете много доволни от избора си на психолог ! 😉

Много благодаря за това , че ми помагате. Много добре се чувствам така. Страшно много Ви благодаря за отношението! 
Пожелавам Ви много хора да се присъединят и да Ви потърсят , защото Вие наистина ще им помогнете и ще им покажете правилният път към успеха , щастието и бъдещето. Вие много добре се справяте ! Много успехи в личен и професионален план Ви пожелавам !!!!

 

Милена Тодорова

Щастлива съм и благодарна , че срещнах специалист като Геновева.
Срещите ни всеки път са интересни, плодотворни и вдъхновяващи. Винаги намира деликатен и ефективен начин да ме насочи, да анализира ситуацията и да обясни механизмите й.
Благодаря, Геновева, за усилията и енергията в разплитането на моето "кълбо"!

 

Моника Стоянова

Невероятен психолог. За кратко време ме научи да цена себе си. След всики разговор се чувствам по спокойна и уверена. Когато и да я потърся рано сутрин, късно вечер винаги е на среща. Благодаря много за разбирането и търпението в нейно лице намерих добър и лоялен приятел.

 

Б. К.

Много съм доволна, прекрасен психолог.Дава много съвети и обратна връзка.Благодаря и от все сърце!

 

Лидия Живкова

Чемпиънс Фактори е сдружение работещо в областта на младежта и спорта. За нуждите на проектите по които работим през последните две години се обърнахме към "Твоят онлайн психолог - www.bgpsiholog.com".
Геновева Георгиева изработи за нас тест, който предложихме на младежи спортисти и след това направи анализ на резултатите.  Разработи и за нас тренинги на тема "Език на омразата" за различни възрастови групи по проект "Критично мислене". Съвместната ни работа е много приятна и лесна. Спазват се договорените срокове и качеството на изпълнение на възложените задачи е отлично. Препоръчваме с удоволствие.

Екипът на Сдружение "Champions factory"

Много добър специалист, изслушва, помага, насочва и разбира човекът или двойката отсреща. Оценявам, че работи онлайн. Препоръчвам за всеки, който има проблеми или затруднения в емоционален план, с партньора или близките си, или нужда от каквато и да е лична помощ и съвет.

А. М.

Всеки от нас е имал ситуации,в които започва да "бускува". В един такъв момент и аз попаднах на Геновева Георгиева,на която съм много благодарна за оказаната помощ и онова " побутване"от което имах нужда.Изключителен човек и специалист

К. П.

Много съм доволна и благодарна за помощта при преодоляване на страховете и паниката покрай изпита за придобиване на право на управление на МПС. Случайно попаднах на реклама за онлайн психолог и не съжалявам че се свързах с Геновева Георгиева. Много е удобно сеансите да са онлайн и много ми хареса отношението към проблемите

 

Анелия Димитрова

Никога не бях ходила на психолог, но бях осъзнала някои неща и се чудех дали ми трябва консултация с психолог. Един ден се реших, но онлайн, имах съмнения, защото е нещо което никога не бях правила. След няколко консултации осъзнах как се чувствам подкрепена и разбрана. Харесва ми подхода и дългите и обстойни обяснения. Научавам всеки път нещо ново, което ми е от полза.

 

Юлия Михайлова

Изключително добър специалист!!!
Радвам се,че се запознахме ❤

 

Деря Тефикова

Ева, благодаря ти. Ава е много впечатлена. Много и е харесало. Постоянно повтаря, че си казала, да ми каже ако иска още една среща с теб /което означава, че иска/. Каза, че си я накарала да се чувства все едно може да ти каже всичко

М. Р.

Безкрайнл мн харесвам вашата страница ...вашите публикации ...за Духовно личностно развитие....Мн сте полезни и Мн Благодаря че има такива хора като вас .....Обичам Ви

 

Невена Ковачева

Много ти благодаря, Геновева! Дано всичко, което казваш се случи и съвместната ни работа след време да остане минало на което се смеем, като се сетя в какво положение съм била! Благодаря ти, че те открих! Помагаш ми много! Днеска е един щастлив ден за мен! От сутринта съм заредена и щастлива! Дано все да е така

 

Валентина Кайрякова

Мисля, че доста ми помогнахе отново и за работа, и в личен аспект и нямам търпение да ги обсъдим. 

Антоан Д.

Вече съм сигурна, че ви обичам. Предпрочитам да разгранича тренингите, просто ги премислям и ми се иска да се концентрирам  изцяло. Много ми помага за себеопознаване, преоткривам се и си отговарям на много въпроси, даже и наблюдавам разлика в реакцията ми в определени ситуации. Благодаря ви!! Остават ми още 4, 5 теми и заочвам с интелигентността. Супер сте!
Определено съм в правилната посока!
Радвам се, че се срещнах с вас, макар и под тази форма. Успех и благоденствие ви желая!
 

Христина Русинова

Благодаря за подкрепата и вниманието от ваша страна. Чрез вас осъзнах много неща за себе си! Много благодаря за разбирането и отношението което имате към мен !

 

Стефани Радева

Много подценен бизнес, определено. Всички се бутат към големите фирми, а за отношението и сървиса тук мога да кажа само едно - безупречно! Психоложката беше супер професионалистка, невероятно утчива и мила, помагаше и обясняваше внимателно, определено ще препоръчвам на всичките ми приятели и познати, с две ръце и два крака отсега нататък! Не се подлъгвайте по адреса и по-малкия ресурс, услугата е наистина на 100%. Мерси!

 

Виолин

Желая ви всички най хубаво, благодаря ви за вашата помощ, и очаквам с нетърпение да се чуем отново!

Мария Д.

горещо препоръчвам страхотни стe

 

Мария Петрова

Не мога да върна времето назад, но от тук натам ще променя много неща. Благодаря ви много, за пореден път ми помагате да намеря правилната посока.

Б. К.

Добре че те имам  благодаря ти за всичко което направи и правиш за мен със сигурност още много консултации ще имаме за да достигна резултат всичко най хубаво

Не мога да върна времето назад, но от тук натам ще променя много неща. Благодаря ви много, за пореден път ми помагате да намеря правилната посока.

Нуртен Хикмедова

Psixolog Genoveva Georgieva
sas profesionalizam ogromno tarpenie i podxod.
Blagodarq za vsichko!

 

Анонимно

Благодаря Ви за вниманието! Коментирам с дъщеря си доста от публикациите Ви! Те я карат да се поспре за малко и да помисли ! Това много ме радва! Благодаря Ви че Ви има ! Професионализмът Ви се осещат от далеч!

 

Галя Йонова

Благодаря Ви за подкрепата!

 

Таня Иванова

Удобно и полезно ми е с Вас! Още веднъж: Благодаря.

 

Десислава Зафирова

Вие знаете абсолютно всичко за мен. Наистина ми помогнах те много, просто много ви обичам и ценя. Вие донякъде ме променихте, благодаря!

 

Ани Стоянова

Благодаря Геновева помогна ми тези консултации бяха полезни 

 

Илиян Иванов

Геновева е отличен професионалист, търсещ и усъвършенстващ се, който винаги е бил насреща, когато съм имала нужда. Помогна ми изключително много за личностното ми развитие, даде ми нови гледни точки, с което ми помогна за разрешаването на важни за мен житейски проблеми. Изключително съм й благодарна!

С. М.

Много Ви благодаря, Геновева! Да сте все така вдъхновяваща и упора за много хора!

 

Виктория Чакърова

Впечатлена съм от автобиографията ви и ви поздравявам за ангажираността и мотивацията, работата и успехите ви. Възхищавам се на хората които имат цели и фокус,  развиват се и реализират, личностно и професионално, ангажирани са с проблемите на обществото и  допринасят, за да бъде света по добъро място. Поздравявям ви за иновативните методи на работа които използвате, за мен това е изключителна възможност и се надявам да намеря решения за моите проблеми с вашата помощ.

 

Десислава Петрова

Най-много ми хареса бързината на отговор от ваша страна. Доволна съм от тренинга за себепознание. Помогна ми да разбера неща за себе си, които не знаех до сега и ми помогна да се концентрирам върху слабите ми страни и да се опитам да ги подобра. До сега не съм участвала в онлайн тренинги и бих се включила и в друг Ваш курс на тема Емоционална интелигентност или нещо със справяне на емоциите и повишаване на самочувствието. Благодаря Ви!

 

Мирела Крумова

Здравейте, бих искала да оставя отзив и да остана анонимна. Отново Благодаря за терапията има ефект и то доста добър при мен.
Аз за себе си бях очарована от компетентното отношение, от подробното разкриване на истини за самата мен. Взех си поука от всичко. Тези истини бяха или пред очите ми или всъщност само ми бе нужно някой да ми догатне за тях.  Допадна ми този вид достъпност на услугата особено за ангажирани хора, но и на разстояние. Консултацията с професионалист като Вас дава добри резултати. Благодаря за всчко!

 

Б. Б.

Благодаря за напътствията, вратите, които отваряте пред мен  и предизвикателствата, пред които ме поставяте по пътя на мен самата. 

М. С.

Изключително доволна съм! Най-много ми хареса в тренингите формата на провеждане. Дава свобода за планиране на времето, което е най-удобно за всеки. Изключително полезен е в личен план. Начин за среща със себе си, както и формиране на нов поглед над нещата , себеопознаване и себеусъвършенстване. Бих се включила и в друг онлайн тренинг, процесът на себеоткриване не трябва да се прекъсва. Вече съм се насочила към Емоционалната интелигентност.

Благодаря Ви!!

 

Христина Русинова

Останах изключително доволна! Най-много ми хареса разнообразната литература! Имаше откъси от проучвания и изследвания на психолози и учени. Възможността да видя гл. точка на всеки един от тези хора, събрани в един тренинг, е безценна. Няма такова нещо, което не ми хареса или допадна в тренинга.Тренингът е невероятен - толкова точно назовава емоциите и чувствата, които аз изпитах, когато бях в депресивен период... Това ми помогна да осъзная, че далеч не съм единственият чове, който се е чувствал по този начин Това да знам, че е имало хора в подобни, а и по-сериозни и дълбоки депресивни състояния, и въпреки всичко са успяли да се преборят с тях, ме накара да се чувствам много по-добре емоционално, някак по-силна и същевременно по-малко самотна. Бих се включила в още тренинги.

 

Михаела Долбинска

наистина ми помагате благодаря много ако не бях те вие нямаше да живея но вие ми дадохте надежда за живот

 

Ели Петрова

Здравейте. 

Искам да ви кажа, че се чувствам малко по-добре. По-спокойна и не толкова виновна. 

Благодаря. 

Мисля, че Вашите консултации имат ефект! Доколкото разбирам трябва да се променя 

Поздрави!

 

Мариана Петрова

Консултациите ми се отразиха добре и ми помогнаха, бих искала да продължим. Изтеглих приложението, много ми харесва, поздравления!

 

Атина Докузанова

От сърце ви благодаря за безценните съвети и подкрепа, желая Ви здраве и пожелавам усмивките, които връщате на лицата ни да в пъти повече при Вас и при любимите Ви хора. Огромно БЛАГОДАРЯ за хъса, който ми дадохте!

 

Руска К.

Останах доволна от онлайн тренинга за себепознание, до сега не бях се включвала в курс, който е в онлайн формат. Започнах това пътуване, за да затвърдя мнението и самооценката си. Хареса ми най – много това, че резултатите са малко по – положителни от очакваните. Имах нужда да се погледна отстрани, това ми беше достатъчно полезно. Много интересни са тестовете с картинки, логическите задачи, бих предпочела такъв тип тестове пред обикновените. Хората не обичат да ги поучават, но пък обичат да учат нови неща, затова е приятно да четеш препоръката, като е в мн.ч. Задължително бих се включила и в друг онлайн тренинг на тема 'депресия'. 

 

Десислава Зафирова

Изключително съм ви благодарна, Геновева!! Определено ме мотивирахте, всеки ваш коментар е на място и точно както го усещам. Бих искала да си закупя тренинга, който ми предложихте и да го следвам ежедневно, така ще съм сигурна, че не пропускам ден без упражнения!

 

Яна Иванова

След поредна консултация с Вас се чувствам по - спокойна и по решителна и готова за промяна. Постигам го само и единствено с Вашата помощ. Благодаря Ви сърдечно за помощта. Искам промяна и ще постигна промяна, трудно, но не е невъзможно. Усещам, че започвам да се замислям повече над нещата не да действам толкова бързо. Харесва ми да разговарям с Вас за всякакви теми. Благодаря Ви наистина като цяло за всичко което ми казвате и обяснявате. Чувствам се по-спокойна като разговарям с Вас и това , че сте запозната с проблемите ми. В интерес на истината страшно ми е приятно да общувам с човек като Вас. Много се радвам, че Ви открих! Вие сте много високоинтелигентен човек, знаещ и можещ, голям позитивизъм виждам във Вас! Желание за работа и развитие. Много се радвам, че попаднах на Вас! За мен е удоволствие да имам за психолог точно Вас! Гордея се с хора като Вас!

 

Милена Тодорова

От сърце благодаря за вашето внимание!

 

Нона Марчина

Мнението ми за мобилното приложение е положително - има доста полезна информация, съответно неща, които всеки човек в каквото и положение да се намира може да научи. Харесват ми подбраните цитати, това, че има възможност за релаксираща музика и най-вече опцията "Причини и поводи за консултация" - информативна и лесно достъпна. Дизайна и структрурата на информацията ми допадат най-вече поради лекотата, с която мога да намеря различната вид информация. 🙂 

 

Румяна Тодорова

Искам да Ви благодаря за помощта, която ми указахте. Разговорът, който проведохме вчера с вас ми помогна изключително много. Снощи успях да се наспя спокойно от много време на ми се беше случвало...

Невероятно каква промяна само след един разговор с Вас! Радвам се, че Ви открих. 

Продължавайте все така да помагате то хората. 

Ще Ви потърся отново и ще Ви препоръчам! 

Краси Ю.

Здравейте. Искам пак да ви благодаря за помощта и подкрепата. Мозакът ми се фиксира и се нагласи, сега просто съм толкова щастлива около детето, че изцяло съм изключила всичко от преди просто мозакът се обучи да мисли и чувства логично истинско и прекрасно особено около детето. Като магия е виждам реалността толкова прекрасно. БЛАГОДАРЯ!

Костова

Трудно е човек да говори за проблемите си, за това какво се случва в неговия живот и т.н., и още по трудно е да намерим човек пред когото да споделим, с когото да разискваме, или просто да сме изслушвани, посъветвани.. в лицето на Геновева намирам прекрасен професионалист, отдаден на работата си. Човек готов да помогне на всеки.

 

Гергана Иванова

Благодаря,че ви има!

Петранка

Прекрасен човек и специалист ! Винаги насреща в труден момент , всеки следващ разговор с нея е по - лек от предишния . Най- добрия психолог с когото съм разговаряла . Благодаря за професионализма , търпението и винаги приятното и адекватно отношение 💐

Gabriela Pavlova

Живея в чужбина и провеждаме сесиите с психолог Георгиева по Вайбър. Не бях очаквала, че разговор по телефона може да бъде толкова продуктивен и смислен. Освен консултация, получавам и полезни съвети, насоки и техники. Работим вече повече от година винаги се радвам на седмичната сесия, защото след това ми олеква. Хубаво е, че имам с кого да си споделя проблемите, без да натоварвам приятелите или роднините. Геновева е мила и внимателна, с топло и професионално отношение; предразполага ме за откровен разговор. Препоръчвам!

М. М.

Др. Георгиева е чудесен професионалист и човек. Всяка терапия с нея ми дава много знания за самата мен и израстването ми като стойностен човек. Съвместната ни работа е повлияла многократно на различни аспекти от живота ми по много позитивен начин.

Гергана Кирекчиева

Геновева е страхотен специалист. Помогна ми да освободя женската си енергия,да се освободя от натрупана емоционална болка и да живея в реалността радвайки си живота с детето и мъжа си. Да обича себе си, да ръководя своя ум и да приемам и слабите си страни.

Цветелина

След разговора с вас се почувствах сравнително по спокойна и даже не съм плакала. Мисля над всичко което ми казахте...

Много ви благодаря за всичко!

Деси

Здравейте, Геновева! Радвам се, че развивате и обновявате сайта си. Аз Ви препоръчвам на всичките си приятели ,които имат проблеми и имат нужда от психолог.Доволна съм от съвместната си среща с Вас и отнова бих се обърнала към Вас за помощ ,ако се наложи.Бъдете здрава и все така позитивна!Желая успехи във всички начинания!

Джема Миленова

Благодаря, че ви има! 

П. М.

И още веднъж ти благодаря за професионализма и начина, по който ми отваряш очите за нещата от моето минало. Действа много преобразяващо на начина ми на мислене и рефлексия. Благодаря!

М. Й.

Геновева е изключителен професионалист и човек. Много интелигентна,подкрепяща, мила и усмихната. Предразполага човек да говори за всичко, което го притеснява и най-важното, успява да ти помогне да преминеш леко през трудниге житейски ситуации, както и да решиш проблеми, които са останали от миналото. Препоръчвам я горещо с две ръце.
Благодаря й за постоянната отзивчивост, за помощта, за това че е винаги на разположение за човек, когато има нужда. След разговорите ни се чувствам винаги позитивно заредена. Появи се в много труден момент в моя живот и оценявам изключително много нейния професионализъм, подкрепа и упора!

Андриана Пашова

Геновева ми помогна в изключително тежък за мен момент - след загуба на близък човек, бях в сериозна двугодишна депресия, невиждаща смисъл в нищо, с инициативност равна на нула, тя ми помогна да намеря отново себе си и да осъзная важните за мен неща и да се мотивирам стъпка, по стъпка да върша първо ежедневните, после наложащите, а накрая и градивните неща и да върна живота си. Помощта ѝ беше безценна за мен, беше осъзнаване, беше подкрепа, беше тласък - към по-доброто ми аз. А днес - днес се наслаждавам на живота и всеки ден тайничко благодаря, че открих Геновева, защото ме е страх да си помисля какво щеше да стане ако продължавах да "потъвам", благодаря за крилете, благодаря за куража, безценна помощ, безценна!!!

 

Р. К.

Препоръки

Впечатленията ми относно професионалното поведение на психолог и характера на Геновева Валентинова Георгиева се основават както на наблюдение, така и на активно общуване с нея. Имам възможността да я наблюдавам през последните 5 години (от 2011г. до днешна дата). За първи път я забелязах в учебна среда – ВСУ „Черноризец Храбър”, където се обучаваше за придобиване на бакалавърска степен по психология. През следващите години тя успешно защити претенциите си към магистърска програма по  „Консултативна психология” и следдипломно обучение за преподавател по психологически и социални науки. Контактите ни са предимно свързани с участие в семинари, обучения,  психологични тренинги, конференции, доброволчески труд (пряко свързан с психологията), работа в екипи, стажове и др.

Независимо от средата, която се намира в актуалния момент, Геновева проявява някои трайни черти на характера си, а именно тя е последователна, дисциплинирана, позитивно настроена и спокойна в общуването си с околните. Развила е висока степен на емпатийно отношение към събеседника си, което я прави много подходяща за работа с изнервени, травмирани, експресивни хора. Умее да предразполага към естествено общуване, а това е от голяма важност за пълноценната ѝ работа като психолог. След като се адаптира към нова среда, тя спомага за сработването на отделните участници в ситуацията, при това по един ненатрапчив и лишен от самоизтъкване начин.

 Убедена съм, че Геновева Георгиева е подходяща за работа, изискваща висока комуникативна интелигентност и уравновесен характер.

 

приложен психолог Златина Манолова

    Геновева Валентинова Георгиева беше стажант и е член в нашата неправителствена организация “Сдружение на младите психолози в България” от началото на 2013 год. до края на 2016 год. А трудовата й дейност беше свързана с проект „Roma Matrix” – Just / 2012 / FRAC / AG / 2624, финансиран по програма JUSTICE на Европейската комисия – Fundamental Rights and Citizenship Programme в “Сдружение на младите психолози в България” през периода от април 2013 до март 2015 год. на длъжност “ментор”.

    Геновева е самомотивираща се, отговорна, амбициозна и инициативна личност, търсеща предоставяне на доверие и възможности, притежава силно желание за развитие и обогатяване, има голям потенциал и интелект. Отличаваше се с изключително внимателния си, прецизен и надежден стил на работа и професионална компетентност. Постига високи, ефективни и ползотворни резултати при минимален разход на време, средства и ресурси, дори в напрегнати и специфични ситуации успява да остане емоционално стабилна, уравновесена и спокойна. Освен, че притежава образователна бакалавърска и магистърска степен в областта на психологията, непрекъснато поддържа квалификацинното си ниво, като посещава различни семинари, курсове и обучения. Преминала е през много сертифицирани курсове, майсторски класове, допълнителни квалификации, дейности, занимания и притежава достойни за уважение и признание личностни и социални качества, умения и познания, които е придобила на тази възраст. Вярвам, че именно те й позволят да се справя в повече от задоволителна степен с поставените задачи, цели и ангажименти. 

 

Председател на Сдружение на младите психолози в България, Петя Събева

Геновева Валентинова Георгиева работи като психолог в психологическа лаборатория в гр. Варна за психологически изследвания и консултации за професионални водачи на МПС, за лица с отнето свидетелство за управление на МПС и за председатели на изпитни комисии. Трудовата й дейност стартира при нас от началото на 2015 год. до сега.

   Обективно познава теорията и я прилага в работата си, притежава нужните професионални и личностни качества, черти, особености и характеристики, владее спецификата на работата, спазва поставените срокове, следва поставените насоки и цели.

   В отношенията с колегите проявява колегиалност, уважение, подкрепа, сътрудничество, умение за работа в екип, изявява се като добър служител, зачита авторитетите и е подходяща за ръководни, лидерски и изпълнителски функции и позиции.

   В процеса на работна дейност на длъжност “психолог” е показала чувство за отговорност, издръжливост, целенасоченост, дисциплинираност, лоялност, корекстност и изявеност.

   Изпълнението на трудовите й задължения се характеризира с провеждане на психологически изследвания чрез психологически методики, различни видове тестове и електронен апарат “Детерминатор” за измерване на психомоторната сфера, тяхната обработка, анализ, синтез, изводи, заключения и издаване на удостоверения за психологическа годност.

   Предвид горното считаме, че е подходящ и квалифициран кадър. Тя е професионалист, на когото може да се разчита напълно. 

   Настоящата препоръка се издава на основание искане на служителя и в съответствие с чл. 128а, ал. 2 КТ.

 

Психологическа лаборатория №210 с УР: 0090 към медицински център "КЛИНИКА НОВА"

Споделете с вашите приятели!