www.bgpsiholog.com

ПОДОБРЕТЕ КАЧЕСТВОТО СИ НА ЖИВОТ!

Онлайн психологическо консултиране в писмен вид или разговор

 

 

   Предлагаме онлайн психологически консултации за всички българи, независимо в коя точка на света се намират. Те са подходящи за всеки, който желае да живее пълноценен начин на живот, който иска да бъде здрава, стабилна, спокойна и уравновесена личност с хармонични взаимоотношения с околните, който иска да живее активно, пълноценно и щастливо, както и за всеки, който има желание да се изправи лице в лице с истинската си същност, да се опознае в дълбочина, да се обикне, цени и зачита.

Popular

Има 2 вида консултации: в писмен вид или под формата на разговор.

Продължителност: 55-60 мин. - 50 лв

 

   Психологичното консултиране е форма на работа, при която се подпомага вземането на решения и справянето с житейски затруднения. Консултиране на семейства и двойки, които усещат проблеми във взаимоотношенията помежду си или са в период на житейски преход. Консултиране на деца и юноши при емоционални, поведенчески или обучителни затруднения, съчетава се с консултиране и на техните родители.

 

   Индивидуални психологически консултации при:

– екзистенциални проблеми,

– депресии,

– неврози,

– натрапливости,

– фобии,

– зависимости,

– хранителни разстройства,

– психосоматични проблеми,

– себепознание и развитие.

Консултирането ще Ви помогне:

 

 •  да се освободите от блокиращи чувства като страх, несигурност, неувереност, безпокойство, тревожност и паника;
 • да преодолеете депресия, скръб и различни психични разстройства, травми от детството или минали събития и други;
 • да се справите с различни вътрешноличностни и междуличностни конфликти и проблемни ситуации;
 • да овладеете гнева, раздразнението и нервността;
 • да поемате предизвикателства, нови преживявания и мотивирани рискове;
 • да изградите хармонични и здрави отношенията с близките;
 • да се научите да приемате, разбирате, зачитате, цените, уважавате и обичате себе си;
 • да осъзнаете и промените остарели модели на мислене и вярвания, които Ви ограничават и Ви пречат;
 • да достигнете висока степен на самопознание, самоанализиране и осъзнатост;
 • да се усъвършенствате и развивате емоционално, нравствено и личностно.

 

   В това вярват хората, които не се примиряват!
                                                                         Какво обаче означава това?

 

   Стремим се към щастието и това е нормалното човешко състояние. Примирил се е онзи, който се е отказал от този стремеж. Мъдрият, порасъл, здрав човек знае, че в този път трябва да можеш както да нямаш мира, така и да се смириш, да приемеш, че не знаеш как и ти е нужна чужда помощ, че някои проблеми се нуждаят от време за разрешаването си, че понякога решението е в приемането на нерешимостта на някой проблеми и обстоятелства. А най-важното е да разбереш, че проблемът не е твой враг, а съюзник в развитието ти и да се научиш да “четеш” посланието му и да извличаш от него своите уроци и поуки.

 

    Често се случват едни малки чудеса, които наричат „трансформации“. Понякога дори само с първите няколко консултации успяваме да стигнем до ядрото на проблема, а впоследствие да научаваме, че разговорът с клиента е бил едно прекрасно начало на личностна промяна и огромен скок в осъзнаването и разрешаването на проблемите.

   Консултацията с психолог не е посещение при лекар.
   Вие не сте пациент.
   Вие сте клиент.

   Затова няма нищо страшно да се обърнете към професионалист за помощ.
Консултацията с психолог е предназначена, преди всичко, за здрави хора.

Дори на силните, самостоятелни хора им е тежко да преживяват кризисни моменти в самота, без упора и подкрепа. Консултацията с психолог в такива ситуации е надеждна подкрепа в строго конфиденциални условия. Всички консултации са напълно конфиденциални и никаква информация не се предоставя на трети лица без изричното разрешение на клиента.

   На запад консултацията с психолог е неотменна част от живота на всеки човек и се счита за признак на интелигентност и висока степен на отговорност към личното си здраве и благополучие.

   Да се посещават консултации при личен психолог е мярка за поддържане на душевното равновесие и възстановяване на вътрешния баланс. Всеки от нас иска да се чувства по-уверен, да получава удоволствие от общуването, да се научи да разбира себе си и обкръжението си.

 

Аз съм...

съвременен човек с цели и стремежи за личностно развитие, вътрешно спокойствие и хармония.

Какъв вид специалист би Ви повлиял благоприятно?

Нуждаете се от психолог, който да Ви изслушва, насочва, помага и мотивира.

 

 

   Консултацията с психолог не е урок, психологът не е учител, затова той не Ви учи как да живеете правилно. От страна на психолога няма да получите осъдителни погледи и упреци: „Не трябва да живеете така!” и монотонни нравоучителни лекции и назидания.

 

  Консултирането помага на личността да опознае себе си и да работи върху своето усъвършенстване, разкрива на личността пътя, по който да се справи успешно със страхове, тревожност, депресия, панически атаки, зависимости и други състояния, така че да се включи успешно и ползотворно в социалната среда. Посещението на психологически консултации и тяхната продължителност е индивидуално за всяка отделна личност и неговия казус.

 

Преимущества на онлайн психологическата консултация по skype, viber, messenger, whatsapp или по телефона:

 

 • Удобно, лесно и бързо

   Няма нужда да ходите в кабинета на психолог, за да получите консултация, губейки време и пари. Онлайн консултацията Ви дава възможност да получите психологическа помощ и покрепа, без да напускате дома или офиса си.

 

 • Своевременно, без забавяне и дълго чакане

   Психологическата консултация  Ви позволява да получите помощ и подкрепа, именно в този момент, когато се нуждаете от това. Често с помощта на своевременна консултация Вие можете да решите проблема си много по-просто, бързо и без излишни притеснения изчаквайки и губене на време.

 

 • Достъпно за всеки

 Онлайн психологическата консултация Ви позволява да получите помощ и подкрепа, не само от собствения си дом, а от всяко друго място, където има интернет и обхват, било то от Вашия офис, докато сте в командировка или ако се намирате в чужбина или в малко населено място в България, къде няма психолози, които да бъдат на разположение за Вас и да Ви свършат работа в случая.

 

 • 100% гаранция за безопасност, конфиденциалност и професионализъм

    По време на психологическите консултации ще получите подкрепа и помощ в изразяването на чувствата, емоциите, спомените, травмите и т.н. Морална подкрепа от психолога при вземането на решения и при различни дилеми и колебания.

    Ако по някаква причина, не желаете психологическа консултация, чрез лична среща с психолог, имате възможност да проведете такава под формата на разговор, само чрез звуков режим, без камера или чрез текстова комуникация.

 

 • Комфортно и приятно

   Уютната и позната домашна обстановка е най-доброто условие, за да получите консултация от психолог за решение на проблеми, да разберете и опознаете себе си, да подобрите отношенията си с близките и приятелите, да решите най-наболелите проблеми и затруднения, да разгърнете потенциала и възможностите си, да изкажете и изразите това, което не смеете пред друг човек и прочие.

 

Ще Ви помогнем да си върнете контрола над живота си!
За да се справите с даден проблем, първо трябва да осъзнаете и приемете, че имате такъв!

За да сте свободни и щастливи, трябва да нямате тайни от себе си.

Ще Ви помогнем да откриете заложените дълбоко в Вас мотиви за поведението Ви и ако Ви пречат – да се освободите от тях. Ще Ви помогнем да откриете по-добрите си страни и заедно ще ги направим локомотив на Вашия успех.

НЕКА ЗАЕДНО ОТКРИЕМ КАКВО БИ ВИ НАПРАВИЛО ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ – СЛЕД ТОВА ЛЕСНО ЩЕ ГО ПОСТИГНЕТЕ!

Доверете се на Вашият онлайн психолог!

 

   Споделете тази полезна и интересна информация със своите приятели и познати!