Бъдете част от уникалната и прецизна работа на bgpsiholog.com !

Галерия

 Галерията включва част от архива с уникални, интересни и забавни снимки от практиката на психолог Геновева Георгиева. Обученията са проведени на различни места в страната по разнообразни теми с многобройни участници.

Твоят онлайн психолог навсякъде и по всяко време с теб!

   На снимките са показани част от дипломите, сертификатите, грамотите и удостоверенията на психоложката, които са придобити от различни видове обучения, семинари, курсове, майсторски класове, допулнителни квалификации, бакалавърска и магистърска степен, специализации, практически опит и др.

 

   Някой от снимките в галерията са заснети в психологическа лаборатория в гр. Варна, където психолог Геновева Георгиева провежда психологически изследвания и консултации на професионални водачи на моторни превозни средства (категория C, категория D, превоз на пътници и товари, таксиметрова дейност и др.), за лица с отнето свидетелство за управление на МПС и за председатели на изпитни комисии за кандидат-шофьори. Тя се занимава с тази дейност от януари 2015 год. до настоящия момент.

 

   Ако имате желание да се присъедините към тази хармонична, зареждаща и невероятна атмосфера и обстановка се запишете на някой от следващите обучения като за целта използвате контактната форма на сайта www.bgpsiholog.com.

 

   Подарете си незабравими, наситени и радостни мигове, обмяна на опит, предложения и идеи, нови знания и умения, запознанства с нови, интересни, можещи, знаещи и развиващи се личности, по-широк кръг от единомислещи хора, висока степен на социален статус, личностно развитие и усъвършенстване, себепознание и осъзнатост, конструктивна критика, съвети, насоки и обратна връзка от участниците, повишаване на емоционалната интелигентност и пластичност, подобряване на комуникативните способности и съвместната работа в екип, придобиване на увереност и завишаване на позитивната самооценка и прочие, както и лична среща с професионалната психоложка. Също и възможността да се присъедините към онлайн тренинги на различни теми и психологически консултации в писмен вид или под формата на разговор независимо от мястото, на което се намирате.