Копирайтър - писателят на интернет пространството !

Съдържанието, което се харесва, търси и продава

 

   Когато става въпрос за онлайн пространството, съдържанието е от първостепенна важност. Независимо дали е статия, текст, снимка или видео, съдържанието е начинът да се задържи вниманието и интереса на потребителите на всеки уеб сайт.

   Тук ще прочетете повече за предлаганите от нас копирайтинг услуги. Ако искате да заявите някоя от услугите ни, използвайте формата за контакт, пишете ни на електронния адрес или позвънете на нашия телефон, който ще намерите посочен в сайта.
   Разчитайте на нас за създаване на уникално и смислено съдържание!

 

 • Предлагаме всички видове услуги по писане на рекламни текстове, статии с няколко подзаглавия предназначени за различни уеб сайтове, социални мрежи, медии или др.
 • Изготвяне на презентации, курсови работи, проекти, магистърски тези, имейл кампании и др.
 • SEO статии, PR статии за фирми или онлайн магазини, статии за трафик на корпоративни или лични блогове и продаващи текстове за стоки и услуги, рекламни и маркетингови послания.
 • Вие трябва да посочите броя на думите, които желаете да присъстват в материала, а ние ще пресметнем таксата по нашите тарифи. Има възможност за включване и на снимков материал.
 • Ако търсите съдържание за печатни рекламни материали, от сорта на флаери, визитки, брошури, постери, билбордове и други, не се колебайте да използвате формата ни за контакт.
 • Имаме възможност да публикуваме статиите във ваши сайтове на WordPress, след като получим администраторски права. Услугата се таксува допълнително.

Копирайтинг, най-общо казано, е процесът по създаване на рекламни текстове – текстове, чиято основна цел е да популяризират дадена марка или да накарат читателите да извършат желаното от марката действие.

   Копирайтингът трябва да бъде основен компонент от маркетинговата стратегия на всеки един бизнес, тъй като той обединява отделните елементи – дизайн, SEO, PR реклама и др. С помощта на правилните думи вашите идеи и предложения могат да се харесат на голям брой хора, които впоследствие да се превърнат във ваши последователи и потенциални клиенти.

   Копирайтинг услугите, които предлагаме, са разнообразни и отговарят на нуждите на различните клиенти.

Bgpsiholog.com предлага своевременнo изготвяне, помощ и съдействие за написване на есета, курсови работи, реферати, бизнес планове, проекти, презентации, казуси, дипломни работи, магистърски тези и др. по тема, конспект, конкретни изисквания и предпочитания.

Материалите са авторски и индивидуално разработени с научна и професионална литература, без взаимстване и копиране от интернет. Заданията се изготвят чрез специализирани ресурси и богат книжен архив. Съобразени с наличието на платформи за плагиатство в повечето университети.

Доверете се на професионална работа с висок стандарт за качество и във възможно най-кратки срокове!

 

Лекции, материали, учебници и книги по психология

   На студенти по психология предоставяме лекции, материали, учебници и книги по всички учебни дисциплини в професионално направеление “психология”.

   Също можем да бъдем полезни и на ученици, които ще се явяват на матура по философския цикъл и на кандидат-студенти, които имат желание за образование и развитие в хуманитарните науки. 

 

Копирайтинг за уеб

   Независимо от това дали имате уеб сайт, онлайн магазин, бизнес или друг вид услуга и дейност, ние ще ви помогнем да постигнете вашите цели. Ще проучим бизнеса ви, предлаганите от вас продукти, стока и услуги, ще анализираме целевата ви аудитория и конкурентите на пазара, ще подберем най-релевантните ключови думи и ще напишем интересни, полезни, лесно и бързо четими текстове. Можем да напишем продуктовите ви статии, страницата „За нас“, текстът за вашите промоции и прочие, така че читателите да бъдат заинтригувани и да предпочетат вашия бранд и фирма. Ние пишем статии както за потребителите, така и за търсачките. Водим се от правилото, че ключовите думи трябва да присъстват на определени места в съдържанието (заглавия, под-заглавия, мета описания, текстът), но без това да се отразява негативно на естественото звучене и полезния смисъл.

 

Писане на статии

   Можем да Ви помогнем и с писането на различни видове статии (за личен или фирмен блог, новини и др.). Блогът или секцията с новините са отличен начин да предлагате на интернет потребителите качествено съдържание, както и редовно да попълвате сайта си с ново съдържание и още повече посетители. При писането на статии копирайтърът се води от препоръките на търсачките, както и от интересите на потребителите.

 

Рекламен копирайтинг и копирайтинг за социални мрежи


   За да достигне Вашият бизнес до повече хора, е препоръчително да използвате всички възможни и подходящи за Вас рекламни канали – платена реклама в Google, реклама в социалните мрежи, сайтове за публикуване на PR сайтове, банери и прочие. Нашите копирайтъри имат опит и в тази сфера. Те ще намерят правилния тон, ще се съобразят с изискванията на избраното от Вас рекламно средство и ще напишат текст, който да доведе до печалба за Вашия бизнес.

 

Редактиране и/или пренаписване на текст


      Ако вече разполагате с написан текст, но не сте доволни от неговото звучене, можете да ни го изпратите, ние ще поправим грешките, ще запълним пропуските и ще го направим по-завладяващ и впечатляващ. Независимо дали са граматически, стилистически или пунктуационни, ще го редактираме, така че той да бъде интересен и полезен както на Вас, така и на потребителите.

 

 • Абонаментни копирайтинг услуги
  На тези от Вас, които искат да се възползват от нашите услуги на месечна база, можем да предложим абонамент и отстъпка за написване на текст.
 • Защо да изберете нас?
  Нашите текстове и статии са написани грамотно, качествено, уникално, интересно, „леко“ и съдържат полезна за потребителите информация. Проектите винаги се изпълняват в срок и съобразно индивидуалните нужди, желания и изисквания на клиента.

 

   Поискайте своята индивидуална оферта за писане на текстове и копирайтинг услуги още сега.

    Бъдете в крак с актуалните услуги и алтернативни възможности!  

Споделете тази полезна, интересна и достъпна информация с приятелите си!