Онлайн индивидуален психологически тренинг "Пътят към себепознание - Как да бъда по-осъзнат?"

  

    Ти! 

   Да, точно ТИ, който четеш тази публикация, посетил си моят сайт и си харесал именно моята facebook страница. Стига си се двоумял, чудел, колебаел, съмнявал, тревожел и притеснявал..

   Напиши ми лично съобщение 

 

   Опознай себе си, своята същност в дълбочина, стреми се към личностно развитие и усъвършенстване, дай шанс на своя потенциал, заложби и възможности.

     Защо тръгваме по пътя към себе си и кое ни кара да го правим – любознателност, търсене на начини за справяне с проблемите, страданието и болката или това е просто вътрешен неосъзнат стремеж, сякаш някаква сила ни води натам и искаме да надникнем надълбоко в своето съзнание и душевност, да си дадем сметка какво точно се крие там и какво влияе, определя и ръководи мисленето, поведението и като цяло живота ни.

 

 

        Мислите ли, че всичко, което ни се случва, ни тласка по пътя към себе си?

     Смятате ли, че това е изначален наш стремеж, заложен дълбоко в нас, че е задача, която сме си поставили още преди да се родим?

        Всъщност мислите ли, че може да дойде момент, в който да кажем, че познаваме напълно себе си или това е непрекъснат процес, един път, който ще следваме до края на живота си като ще откриваме все нови и нови неща?

       Защото вероятно целта на пътуването към себе си е не само да се опознаем, но и да се развиваме и усъвършенстваме, като по-този начин се развива и разширява цялата Вселена…

 

   Себепознание и осъзнатост е равно на щастлив и пълноценен живот !

 

   Много ми се иска да обясня как процесите на себепознание и повишаване на осъзнатостта са свързани с щастието, успеха и израстването в живота. За много хора не е ясна връзката между двете, затова непрестанно търся начини да я илюстрирам.

 

   Представете си, че съществува някой, способен да ви придружава и реагира постоянно на всичко, което се случва с вас през целия ви живот. Някой, който е неотлъчно до вас – във всяка крачка, във всяка мисъл, във всяко усещане. Този човек, не само има възможност да наблюдава случващото се с вас във всеки миг, но и да изразява мнението си, спрямо онова, което вижда. Той реагира, когато се справяте, когато се проваляте, наблюдава как се забавлявате и как страдате, как се чудите, кога се страхувате, вълнувате… И най-важното – той има позиция, отношение, оценка за съответните ситуации или преживявания.

 

   Какъв бихте искали да бъде този човек?
   Как бихте искали да се държи с вас, какви реакции да има?

 

 

   

      А сега новината: такъв човек наистина съществува – Вие, онова, което наричате вътрешен глас.

 

     Помислете си сега, как се отнасяте към себе си, проявявате ли разбиране и търпение или сте критични, отхвърлящи и изискващи. С какви думи си говорите, какъв тон използвате? Прощавате ли си или се осъждате? Успокоявате ли се или си нагнетявате вина и напрежение? Окуражавате ли се или се обезверявате?

 

      Как звучи вътрешния ви глас – чуйте го, дайте му пространство и време да го опознаете. Ако прецените, че в някои отношения не се подкрепяте и насърчавате това е голям напредък и първата стъпка към промяната. Ще знаете от какво се нуждаете и можете да опитате да изградите нужното ви.

 

   Вътрешният ни глас е събирателен образ от родителите ни, авторитети, приятели и идоли, които сме срещали по пътя си. Всичко онова значимо, което някога е било отвън, бавно и неусетно е навлязло в нас и се е превърнало в част от нас.

 

   Не винаги човек попада в подкрепяща и грижовна среда, но когато го осъзнае – може да измени и пренасочи негативите, да смени нагласите си, да развие нови възможности за възприемане и реагиране. Ако моите потенциали не са имали шанса да попаднат в подходящия климат и условия и затова са останали неразвити, то сега мога да потърся нужните условия, за да покълне и започне да израства необходимото ми. Дърветата са приковани с корените си в земята и ако условията на средата не са подходящи те нямат шанс и вехнат.

 

   Човешките корени са подвижни. Те са нашата история, от която черпим опит, нашето настояще, в което чрез тях достигаме живителните сокове на земята, но могат да бъдат едновременно и нашето бъдеще, променяйки онова, с което се захранват. Тази магия е единствено човешка. Човекът е дарен с огромно богатство и това е способността за движение – безценна възможност. Животът е движение, промяна и развитие.

 

   Да изградя едно подкрепящо и вдъхновяващо вътрешно „Аз“ е основата, върху която мога да изградя щастлив, творчески и вдъхновяващ живот. Вгледайте се в корените си – приемете ги и ги осъзнайте, насочете се към онова, което ви захранва с грижа и любов, изживейте новото усещане от промяната – съхранете хубавото и градивното – обогатете историята си!“

 

  Онлайн тренингът „ПЪТЯТ КЪМ СЕБЕПОЗНАНИЕ – КАК ДА БЪДА ПО-ОСЪЗНАТ?” включва психологически тестове с над 300 въпроса, теория и практически задачи, упражнения и насоки. Обема на съдържанието е 20 етапа, които включват 176 страници + подарък 7 електронни книги.

 

      Таксата на целия тренинг е 60 лв.

 

     Тренингът се провежда индивидуално за всеки участник  и включва следните теми:

– Балансиран човек ли сте ?
– Наблюдателни ли сте ?
– Познавате ли собствените си граници ?
– Пораженец или победител ?
– Решителен човек ли сте ?
– Сантиментален ли сте ?
– Смели или беззащитни ?
– Умеете ли да пазите тайни ?
– Устойчиви ли сте психически ?
– Хазартен тип ли сте ?
– Харесвате ли себе си ?
– Хитрец ли сте ?
– Бързо ли схващате ?
– Ваш специалитет ли са издънките ?
– Витаете ли в облаците ?
– Живеете ли в комфорт със себе си ?
– Имате ли вяра в себе си ?
– Каква е Вашата самооценка ?
– Какви сте в кризисни ситуации ?
– Какво е отношението Ви към риска ?
– Какво сте Вие – треска или булдозер ?
– Как се справяте с живота ?
– Командвате или се подчинявате ?
– Лесно ли постигате целите си ?
– Вътрешни страхове
– Увереност в себе си
– Вие и емоциите

 

    Отворете съзнанието си, отключете любопитството си, мотивирайте се, надникнете в своята истинска същност и личност. Опознайте, оценете и обикнете себе си – това е първата и най-важна стъпка към щастието!

 

    Не се колебай, а се свържи с мен по всякакъв повод и по всяко време !

 

   НЕКА ЗАЕДНО ОТКРИЕМ КАКВО БИ ТЕ НАПРАВИЛО ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВ –

СЛЕД ТОВА ЛЕСНО ЩЕ ГО ПОСТИГНЕШ!

 

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

препоръки

Вече съм сигурна, че ви обичам. Предпрочитам да разгранича тренингите, просто ги премислям и ми се иска да се концентрирам  изцяло. Много ми помага за себеопознаване, преоткривам се и си отговарям на много въпроси, даже и наблюдавам разлика в реакцията ми в определени ситуации. Благодаря ви!! Остават ми още 4, 5 теми и заочвам с интелигентността. Супер сте!
Определено съм в правилната посока!
Радвам се, че се срещнах с вас, макар и под тази форма. Успех и благоденствие ви желая!

Христина русинова

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

препоръки

Изключително доволна съм! Най-много ми хареса в тренингите формата на провеждане. Дава свобода за планиране на времето, което е най-удобно за всеки. Изключително полезен е в личен план. Начин за среща със себе си, както и формиране на нов поглед над нещата , себеопознаване и себеусъвършенстване. Бих се включила и в друг онлайн тренинг, процесът на себеоткриване не трябва да се прекъсва. Вече съм се насочила към Емоционалната интелигентност.

Благодаря Ви!!

Христина русинова

Заплатете и се запишете

Започни тренинга

Споделете този уникален тренинг с приятелите си!

Поемете заедно по пътя към себепознание, личностно развитие и усъвършенстване!