Онлайн индивидуален психологически тренинг „Справяне със стреса и напрежението на работното място, разрешаване на конфликти и овладяване на гнева и раздразнението”

Онлайн индивидуален психологически тренинг „Справяне със стреса и напрежението на работното място, разрешаване на конфликти и овладяване на гнева и раздразнението”

 

Искате да знаете как да бъдете по-успешни, да се чувствате по-комфортно и приятно на работното място, да се отървете от стреса и излишното напрежение, да се избавите от нервността, да разрешите личните и междуличностните конфликти, да овладеете гнева и напрежението.

 

   Дистанционният курс ще Ви помогне да разберете как можете да постигнете всичко това. Целта на курса е да погледнете в собствената си душа и съзнание, за да стигнете до същината на проблемните Ви зони и своевременно да вземете адекватни и бързи мерки за справянето с тях. Ще имате възможност да разберете как, използвайки специалните навици и инструменти, да развиете вниманието и наблюдателността си, да забелязвате повече детайли в поведението на хората и в своето собствено, по-точно да оценявате истинността и верификацията на получаваната информация, да не се поддавате на негативизма, на неприятни битови свади и кавги, на изнервящи и напрягащи ситуации, на раздразнение и гневни чувства и най-вече на непрекъснатия стрес от забързаното ежедневие, на който сме подложени навсякъде в съвременния начин на живот, който водим.

 

 Онлайн тренингът “Справяне със стреса и напрежението на работното място, разрешаване на конфликти и овладяване на гнева и раздразнението” е насочен към психологическите и практически аспекти, насоки и ефективни инструменти, необходими при преодоляването на страничните ефекти на стреса. Лесно ще можете да разпознавате признаците на синдрома на професионално, психическо, емоционално и физическо изчерпване и прегаряне „burn out”, опитите за тяхното овладяване и справяне. Получените знания, навици, насоки, напътствия и теория ще Ви помогнат придобиете необходимата увереност, стабилност и издръжливост, ще Ви дадат възможност да управлявате ситуацията и да не допускате да „излизате извън кожата си”, „да изпускате нервите си”, да се поддавате на афект, гняв, раздразнение, напрежение и дори агресия.

 

 

  • ТОЗИ ТРЕНИНГ Е ЗА ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА:

• Да се справи с ежедневния стрес и напрежението;
• Да разреши вътрешноличностните и междуличностните конфликти;
• Да се сбогува със своята нервност, безпокойство и притеснение;
• Да овладее гнева, раздразнението и агресивните прояви;
• Да умее да запази своя вътрешен баланс, комфорт, равновесие и хармония;
• Да запази спокойствие и хладнокръвие, дори в най-напрегнатите и ескалиращи моменти и ситуации:
• Да бъде истински професионалист и стабилна личност със здрава психика;
• Да се адаптира по-лесно към новостите и промените;
• Да бъде гъвкав, приспособим и устойчив;
• Да разбере себе си и своите притеснения, терзания и страхове, както и да ги преодолее и да се справи с евентуални повторни прояви;
• Да развие вниманието и наблюдателността си;
• Да долавя детайлите и дребните неща в поведението на околните и обкръжаващата го среда;
• Да развие своята интуиция, да започне да й се доверява повече, да разчита на нея и да я следва;
• За минимално време да получи максимално количество информация за човека и за неговата същност;
• Да се научи да влияе положително на хората;
• Да стане по-уверен в себе си и собствените възможности, способности и умения;
• Да бъде по-осъзната, проникновена и далновидна личност.

 

Вие ще получите отговори на въпросите:

• Какво е това „стрес” и как можете да се справите с него ?
• Защо по-рано не забелязвахте неговото наличие ?
• Как да реагирате в конфликтни ситуации и как да се справите с тях ?
• Как да овладеете напрежението, гнева, раздразнението и агресията ?
• Как да развия вниманието и наблюдателността си ?
• Как правилно да задавате въпроси и да получавате съответните отговори ?
• Как да разберете кой стрес е благоприятен и кой е вреден ?
• Как да запазите и съхраните вътрешния си баланс, равновесие и хармония ?
• Как да не се поддавате на непристойни и враждебни провокации и конфликти ?
• Как да съхраните желанието си за работа, въпреки неблагоприятните условия ?
• Как да поддържате добри взаимоотношения с колегите и клиентите си ?
• Как да не прекалявате с работните часове за сметка на собственото си здраве и щастие ?

   Извършването на тренинга се осъществява на 14 етапа. Изпращат се материали и упражнения, а след като курсистът е прочел и разбрал теорията и изпълнил поставените практически задачи, упражнения, психологически методи, техники и тестове се преминава на следващото ниво.

 

Таксата на цялото електронно обучение е 60 лв.

Обем на съдържанието: 163 страници.

   Уникалността на този курс е в това, че използвайки специалните навици и знания, получени на тренинга, Вие ще можете много лесно, бързо и своевременно да се справяте със стреса и напрежението на работното място, да разрешавате конфликти и да овладявате гнева и раздразнението. В арсенала Ви ще се появят и нови инструменти, способности и умения, благодарение, на които ще можете по-добре да разбирате, както себе си, така и хората от обкръжението си, ще подобрите професионалното си поведение, ще съумявате да се въздържате и контролирате под влиянието на афект, раздразнение, гняв и агресия, да се справяте с напрежението и стреса, ще се научите как да Ви бъдат полезни, да Ви мотивират и амбицират, а не да Ви пречат и вредят.

• Защо предлагаме услугите си и онлайн ?

   Живеем в 21-ви век и ще е чисто невежество и пропусната полза, ако не се възползваме от удобствата, които технологиите ни предлагат и предоставят. Американски учители преподават дистанцирано английски на деца в Африка например, а в много страни и образованието вече се осъществява дистанционно и от разстояние. Защо и ние да не последваме този пример ? Интернет ни прави свързани с целия с свят, само с няколко клика.

Какви са предимствата на онлайн обучението ?
Някои от тях са:

 

– Не се налага да се борите с трафика, да губите време и средства, за да стигнете до своя лектор в обучителния център;

– Не се налага да напускате комфорта и уюта на дома или офиса си;

– Ако се притеснявате, ще можете да се отпуснете много по-бързо и да преодолеете неудобството и безпокойството от контакт с непознати;

– Работата на повечето хора е натоварена и динамична, затова се налага и работното време да бъде по-гъвкаво и мобилно. Този вид услуга позволява да се работи от всякъде и по всяко време на денонощието. Това е предимство, ако свършвате работа късно и часа на провеждане на тренинга не Ви устройва или ако сте в страна с различно часово време или в град, където услуги на подобни специалисти са ограничени или дори липсват.

– Можете да използвате предоставените материали и след време, понеже получавате цялата информация, която можете да препрочитате, колкото пъти Ви е необходимо и, когато имате съответната нужда за това;

– Онлайн курсът е по-евтин и достъпен от конвенционалния и традиционния начин на провеждане, понеже разходите и за двете страни са по-малки и прочие.

   Вече са проведени безброй тренинги в интернет мрежата с хора от най-различни места в България и чужбина. Ефективността и ползите са със същия положителен резултат като тези, които се провеждат в обучителен център. Останалите причини, аргументи и доводи за ползотворността им са различни и многобройни. Уверете се сами в това.

   Ние можем да Ви помогнем да реализирате вътрешния си потенциал, да се справите със стреса, както в професионалната сфера, така и в личния свят!
Ще се научите да овладявате напрежението, раздразнението и своя гняв!
Ще Ви помогнем да си върнете баланса, хармонията и контрола върху живота си!
За да си свободен и щастлив, трябва да нямаш бариери, задръжки и тайни от себе си.
Ще Ви помогнем да откриете заложените дълбоко във Вас мотиви за поведение и ако Ви пречат – да се освободите от тях, да се справите със своите лични конфликти и с тези настъпили на работното място.
Ще Ви помогнем да откриете по-добрите си страни и заедно ще ги направим двигател на Вашата реализация и успех.

   Не се колебайте, а се свържете с мен по всякакъв повод и по всяко време !

 

Заплатете и се запишете

Започни тренинга