Добре дошли в пространството на

ТВОЯТ ОНЛАЙН ПСИХОЛОГ!

Стартира онлайн индивидуален психологически тренинг

"Психология на лъжата - Как да разберем кога ни лъжат, мамят и манипулират?!"

Онлайн индивидуален психологически тренинг "Психология на лъжата - Как да разберем кога ни лъжат, мамят и манипулират?!"

   Поздравявам ви за начинанието да работите върху личността си и да подобрявате менталния си свят, както и да обогатите познанията си в конкретната тема.

   Вярвам, че ще ви бъде полезен и интересен. Ще ви помогне да се справите с тези житейски предизвикателства, които имате в настоящия период от живота си и ще се почувствате значително по-добре работейки върху себе си. Житейската динамика е тук, за да ви научи на важни и ценни уроци, а преминавайки през всяка част на тренинга, този път ще бъде по-лек, смислен и осъзнат. Bgpsiholog.com ще бъде Вашият спътник по пътя на личностното развитие и самоусъвършенстване.

Важно!

   От съществено значение за ефективността и ползотворността на тренинга, който сте избрали е освен да четете бавно, спокойно, концентрирано и внимателно теорията от специализираната литература, която е подбрана и поднесена по разбираем и лесен за асимилиране начин, така и прилагането на практическата част, която изисква от вас да правите всеки един тест, упражнение, задача, техника, метод и предизвикателство. Ако ги пропускате или не им отделяте достатъчно време и енергия, то най-вероятно резултатите в края на тренинга няма да бъдат най-оптималните и очаквани. За това се опитайте да вникнете във всеки един етап и да му отделите достатъчно време и внимание. Бъдете отдадени на този процес, понеже това е грижа към себе си.

   Запомнете, че превенцията и своевременно решение на даден проблем е най-добрия начин да се справите с това, което ви е поднесъл живота.

По време на самостоятелната работа с упражненията спазвайте следните правила:

–  Не оценявайте и подценявайте както теорията, така и практиката. Не подминавайте нито едно от упражненията – всяко работи в определено направление.

–  Следете за правилността на изпълнението – точното и прецизно изпълнение е по-важно от скоростта.

– Комбинирайте, допълвайте и развивайте различните упражнения като запазвате заложената идея и посока.

–   Увеличавайте постепенно натоварването и тренировката.

–  Наблюдавайте и анализирайте както себе си, така и различните засегнати аспекти, отбелязвайте си добри и лоши практики.

– Правете упражненията сами – така ще избегнете евентуално негативно отношение или чуждо мнение, което да ви повлияе, освен ако не е упоменато, че би било добре да бъде комбинирано с партньор.

– Отпуснете се и се наслаждавайте на процеса с любопитство и интерес първо към себе си, а след това към посочената тема.

 

 

* За най-оптимално изживяване и качество на онлайн тренинга, препоръчвам ви да го правите през своя компютър.
 

И не забравяйте, че резултатите идват от действията,
а не само от знанието.

Вярвайте в себе си, следвайте мечтите си и дерзайте!

Приятно трениране!