Психологически тест с 16 думи

   За да бъдете наясно със себе си, да избягате от стреса и напрежението се доверете на подсъзнанието си и пробвайте този кратък психологически тест. Той ще Ви помогне да откриете онази дума, заровена дълбоко в потока от мисли, която разкрива източника на повечето Ваши проблеми. За да се уверите, че тестът е максимално точен, направете го, когато сте самички, в тихо и уютно помещение. Нуждаете се само от празен лист хартия и химикалка.

 

 Обърнете листа настрани, така че да имате повече място за писане по хоризонталата, и набележете 16 отправни точки една под друга:

ПРИМЕР

  А сега оставете съзнанието си да започне да извиква онези думи, които пожелае. Не ограничавайте работата му по никакъв начин. Запишете думите срещу точките. Използвайте само съществителни имена, не трябва да има повторения.

ПРИМЕР

  Продължавайте да групирате думите по двойки с нови общи асоциации, докато не стигнете до края на веригата и Ви остане само една дума. Последната дума е онази, която ще Ви помогне да разплетете възлите на въпросите и проблемите, които са се натрупали в различните сфери на живота Ви

ПРИМЕР

Какво получихте накрая?

Последната дума е онази,която ще ви помогне да разплетете възлите на въпросите и проблемите, които са се натрупали в различните сфери от живота ви.  Какво трябва да направите, за да подобрите ситуацията ? Понякога решението, може да ви споходи веднага след теста, друг път  – друг след известно време (поне докато механизмите за решение на проблеми в подсъзнанието не се задействат  ).

Не забравяйте! Не правете теста повече от веднъж в месеца. В противен случай рискувате да се  изгубите в подвеждащи асоциации и мисли.

 

Направете теста според инструкциите, а след това изпратете отговорите на имейл: psihologicheski.konsultacii@abv.bg

БРАВО!

Вие приключихте осемнадесета част от онлайн тренинга.

Моля, продължете към следващата част.