Онлайн индивидуален психологически тренинг "Какво е твоето IQ? Подобри го! Включи и тренирай мозъка си, отключи и реализирай своя личен потенциал"

Представете си, че можете да увеличите своята интелигентност..

Какво IQ бихте искали да постигнете?

Как това би променило вас и живота ви?

С какво ще допринесе това за вас, вашето развитие и успех?

Как бихте променили света около вас?

   

   Много хора смятат:

– че интелигентността е константа, която получаваме по рождение;

– че коефициентът ни на интелигентност се определя от нашите гени и не се променя през годините;

– че гении като Исак Нютон, Чарлз Дарвин и др. просто са се родили такива и това е предопределило по-нататъшните им открития, постижения и успехи без кой знае какви усилия за това, поради тяхната предразположеност и даденост.

   Това НЕ Е ВЯРНО!

   Истината е, че така наречената „гениалност“ е умението да мислиш различно, нестандартно, креативно, творчески, изобретателно, иновативно и да установяваш логически връзки между на пръв поглед несъвместими аспекти и идеи. Тези способности несъмнено са заложени във всеки един от нас в различна степен. Факт е, че биологичните фактори имат важна роля при формирането на интелекта. Не по-слабо влияние обаче оказва и въздействието на околната среда, социума, семейството, възпитанието, образованието и опита.

   Да повишим своята интелигентност е напълно възможно и постижимо!

   Важно е обаче да уточним каква точно е целта ни – по-висок резултат на IQ тестовете или усъвършенстване на цялостната ни интелигентност и реализиране на личния потенциал. Макар и едното да не изключва другото, при тестовете за интелигентност се наблюдава известна „шаблонност“ – ако многократно решим тест от един и същи тип, въпросите спират да бъдат предизвикателство за мозъка така, както са били в началото. Именно заради това се препоръчва даден тест да не се прави често – най-реален е резултатът от първите опити. Това важи за всеки един психологически тест.

   Ако целта ни не е просто по-високо IQ, а дейсвително да станем по-умни, знаещи, можещи, дейни, креативни и съобразителни, има много методи, чрез които можем да развием тези наши качества и преимущества. Най-важният фактор е да бъдем по-любопитни, адаптивни и отворени към всичко около нас – не просто да приемаме заобикалящите ни явления, вещи, обстоятелства и събития за даденост, а непрекъснато да си задаваме въпроси за това как и по каква причина са се появили, каква е ролята им, можем ли да ги усъвършенстваме или променим – всичко, за което се сетим на този етап. Целта е да активираме и провокираме мозъка си да създава нови невронни връзки, а това от своя страна влияе на общата ни интелигентност.

 

    Постоянна величина ли е човешкият  IQ?

   Не, тя се променя с възрастта. От раждането до 12-годишна възраст се увеличава много рязко. В юношенските години достига най-високи нива, след което има тенденция да губи от потенцила си с нарастването на годините. Експертите казват обаче, че всичко зависи от това как тренираме ума си! При повечето хора на всеки 10 години се наблюдава 3-процентово покачване във възприемчивостта. И все пак не е нужно да чакате 10 години, за да „помъдреете“. Именно затова представям на вашето внимание:

Онлайн индивидуален психологически тренинг "Какво е твоето IQ? Подобри го! Включи и тренирай мозъка си, отключи и реализирай своя личен потенциал"

   Тренинг обучението представлява набор от различни IQ тестове, психологически методики, техники и похвати, теоретична и практическа част – упражнения, задачи, предизвикателства и игри, които да подобрят вашата интелигентност, да развият мозъка ви и съответно реално да развиете своя вътрешен потенциал.

   Извършва се на 20 етапа, които индивидуално се изпращат на всеки участник след като е приключил с предишния, за да има възможност да отделя достатъчно време и внимание на всяко ниво с конкретната тематика и задачи.

   Предоставят ви се специално избрани, подобрени и селектирани материали, които да ви провокират и мотивират в тази насока! Предизвикайте себе си и своя мозък! Разгърнете целия си потенциал и бъдете своята най-добра версия!

 

   Таксата на целия тренинг е 60 лв. Предварително се заплаща и веднага след това се стартира обучението без да се чака да се събере и организира цяла група. Тренингът е насочен към индивидуалността на всяка личност и се работи персонално с всеки участник!

               

             Позволете си лукса да имате личен психолог и треньор!